Advies

Antwerp Cargo Movers heeft als doel zoveel mogelijk te helpen. Wij bieden u een gratis evaluatie van al uw scheepvaart behoeften, voor, tijdens en na uw zendingen. Antwerp Cargo Movers kijkt naar de specifieke behoeften van elke klant en biedt een op maat gemaakte oplossing binnen het tijdsframe van de klant.

Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is!

Zeevracht

De haven van Antwerpen is één van de grootste havens in de wereld en heeft een excellente locatie in het centrum van Europa. Van hieruit verzendt Antwerp Cargo Movers jaarlijks duizenden containers en gebruikt deze volumes om de beste marktprijzen te onderhandelen. FCL zendingen zijn slechts een klein deel van onze activiteiten.
Allerlei zendingen, van kleine LCL pakketten tot grote projectladingen worden soepel afgehandeld dankzij de expertise van Antwerp Cargo Movers.

Multimodaal vervoer

Antwerp Cargo Movers is een echte voorstander van multimodaal transport via de havens van Antwerpen en Rotterdam. Werken aan emissiereductie en inspelen op wereldwijde transport veranderingen zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste doelstellingen van Antwerp Cargo Movers. Denk groen en onze toekomst zal er beter uitzien!

Luchtvracht

Antwerp Cargo Movers brengt uw luchtvrachten van en naar elke luchthaven ter wereld. Door middel van een zorgvuldig geselecteerd netwerk aan partners zullen wij uw just-in-time en last-minute luchtvrachten behandelen met de zorg die ze verdienen.